home

 


Laatste nieuws


We zijn gestopt met alle activiteiten (2015-09-25)

Alle activiteiten van de Stichting Habets Genealogieën zijn gestopt: de website, het bijhouden van de stamboom en het leveren van stamboomgegevens.


Stamboom­index bij­ge­werkt (2014-02-02)

De stamboomindex is weer bijgewerkt, met dank aan vele familieleden en onderzoekers voor hun bijdrage.


Portret van generaal-majoor uit 1792 (2011-02-24)

Er bestaat een portret van generaal-majoor Jean Joseph Habets, geboren in 1792. Heeft u interesse?


Jaarverslag 2010 - Donateurs gevraagd (2011-02-15)

Hoe het onze stichting verging in 2010 en waarom we een dringende oproep doen voor donateurs.

 

Habets web

Deze website biedt informatie over de geschiedenis van de familie Habets en de activiteiten en achtergronden van de Stichting Habets Genealogieën (de SHG).
Doel van de website is het informeren van geïnteresseerden en het vergaren van gegevens om zo de geschiedenis van de familie Habets verder te kunnen complementeren.

  Aankondiging

 

 

September 2005

We zijn gestopt met alle activiteiten

Dat wil zeggen dat deze website gesloten wordt en dat de stamboom niet meer wordt bijgewerkt. Meldingen van onjuistheden en verzoeken tot wijziging van de stamboom worden niet meer in behandeling genomen. Ook worden er geen stamboomgegevens meer geleverd.

 

(Lees verder in Nieuws 2015-09-25)

 

 

 

 

De informatie op deze website is primair bedoeld voor alle leden van de familie Habets en hun directe verwanten. Verder voor iedereen die geïnteresseerd is in genealogisch onderzoek en daarbij stuit op de naam Habets of varianten hiervan.

 

Op deze site vindt u nieuws over onze activiteiten en over familieleden. Natuurlijk is er een en ander te vinden over familiegegevens: wetenswaardigheden en onze stamboomindex. Wilt u meer weten de SHG, donateurs en sponsors, kijk dan bij Over ons. En tenslotte, bij Informatie staan o.a. onze contactgegevens en vindt u een formulier voor e-mail.